The Ides of March (A hatalom árnyékában; 2011)

Gyuri bá rendezett már olyat ami simán átvitte a lécet (Good Night, Good Luck) és most sem lőtt mellé. Az amerikai elnökválasztás kampányának hosszú és bonyolult folyamatába pillanthatunk bele és természetesen nem lesz mulatságos a dolog.
Összeszedett pár divatos  (Ryan Gosling, Evan Rachel Wood) és pár igazi betyár színészt (Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti, Marisa Tomei és maga Gyuri bá) és bedobta őket a politika mocsarába a mocsokban dagonyázni.
Ne legyenek illúzióid, csakúgy, mint pl. az In The Loopban, minden szarság előbukkan majd: a 20 éves gyakornoklány meg lesz baszva, a mocskos játszmák le lesznek játszva, zsarolás, lobbisták, ostobaság, számító szakemberek, nagy szavak és hazugságok, megalkuvás, hatalomvágy, kíméletlen újságírók, karrieriesta mindenkin átgázolás, abortusz és öngyilkosság, stb. Gyuri jól szétpakolta a történéseket, úgyhogy mire megunnád, addigra rájössz, hogy hoppá, a mocsok közepében jársz éppen és onnan már nincs menekvés és végig fogod nézni.
Nem lesz igazán sokkoló a Hatalom árnyékban, inkább olyan, aminél minden történésnél istenmegbasztázol, mert amennyire undorítóak, annyira kiszámíthatóak és várhatóak a fordulatok.
Felnőtt népek NÉZZÉK MEGFELE!

dr. KJ: 8/10

2012-01-08 12:45




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr963528432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rajen 2012.01.08. 19:40:23

Köszi, remek volt! A főszereplő Ryan Gosling viszont nekem George Clooneyval együtt már túl sok, már ami a jóképűség-faktort illeti, szinte lefolyik a vászonról, olyan nyálas feje van a gyereknek.
süti beállítások módosítása