Le fils de l'épicier (Provence-i fűszeres; 2007)

Néha nagyon jól esnek azok a filmek, amikben nem mentik meg a Földet gaz ellenségtől, nincsenek benne szuperhősök sem és még csak nem is lőnek le senkit. A szatócs fia pont ilyen film: természetes karakterek, teljesen átlagos történet, szép helyszínek. Mégis valahogy jól esik nézni, amint a francia vidéken éldegélnek a szereplők.
Nem tipikus francia film ez amúgy, inkább lassú, kicsit hippis, de nagyon kedves. A történet is olyan kis fitty-fütty, hogy nem is mondom el. A színészek remekül hozzák az aprólékosan kidolgozott karaktereket. A képek és hangulat elvarázsoló, és leginkább akkor fog jól esni ha éppen a faszod kivan a világgal, vagy épp mérgezést kaptál a Betmen 8-tól és a többi amerikai szupercsodától. Nem kell semmi különöset várni, hanem egy pohár borral felszerelkezve ellazulni egy kényelmes fotelben és élvezni ezt a filmet: így tetszeni fog.
AJÁNLOTT!

dr. KJ: 8


Le fils de l'épicier bande annonce
Uploaded by Hisaux. - Check out other Film & TV videos.
2009-06-25 10:29




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr981207253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása