Cunningham videoklippjei vol. 1 (1998)

Chris Cunningham úr klippjeit Aphex Twin és Squarepusher-sorozatunkban már boncolgattuk. Most jöjjön egy mini-sorozat a másoknak készített klippjeiből, hiszen itt is akadnak betyár cuccok.
Itt van pl. a Björknek készített hátborzongató klippje, az All is full of love. Bár 3D-t is használtak, a robotokat Cunningham megépítette, és mozgatásukat is megoldották. Ettől is üt annyira, a valóságos atmoszféra igazán fojtogató. Depressziós látogatóink kérem haladjanak tovább...

Bjork 'All Is Full of Love' #20years from GLASSWORKS VFX on Vimeo.


A másik klipp sem éppen a sunshine-happyness vonalon mozog, hiszen a Portishead Only You-ja akár az öngyi-triphop hivatalos himnusza is lehetne. Cunningham nagyon eltalálta a underwater-hangulatot, szerintem ez a legjobb Portishead klipp.



dr. KJ: mindkettő súlyosan 10/10

2008-06-15 11:01




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr29521089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása