Squarepusher videoklippek (1997, 2001)

Squarepusher azaz Tom Jenkinson angol úriember, aki egyrészt remek basszusgitáros és dobos, másrészt őrült tempójú drum'n'bassokat és elektrókat vegyít jazzel. Jó barátja Luke Vibertnek (róla még lesz itt szó) és Richard D. Jamesnek, így első lemezei már RDJ kiadójánál, a Rephlexnél jönnek ki. Aztán jön a Warp, és Chris Cunningham. Cunningham bizarr de vicces klippet csinált SP zenéjére. Érdemes beszerezni dvd-n, mert így tecső minőségben nem az igazi.

Squarepusher - Come on my selector (1997)
dr. KJ: 10/10



A másik klippet Nando Costa követte el. A brazil származású Nando nagyszerű designer, Nak'd.tv néven készített animációkat és minden mást pl. az MTVnek is. 2007-ben az USÁba költözzött és ott Nervo néven új stúdiót hozott létre.
Klippje igazi 2d-s flash őrület, sajnos sehol sem találtam meg hosszabban, de igazából mindegy is, mert ennyiből is látszik milyen kafa.

Squarepusher - My red hot car (2001)
dr. KJ: 10/10

"My Red Hot Car" for Squarepusher from Nando Costa on Vimeo.

2008-05-22 14:00




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr82481371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása