Szörnyűséges szájenszfiksönök! 2

Folytatódik a szájenszifksön mocskában turkálás!



Def-Con 4 (1985)
Természetesen német szinkronnal, enervált és ásítozós magyar hangalámondással láttuk ezt a gyöngyszemet száz éve. Kanadai független csodához képest elég erős, 3.9-es pontot kapott az IMDB-n, köszönhetően a remek színészi játéknak, a tehetséges rendezőnek és a világklasszis forgatókönyvnek. Mit szépítsük, elképesztően szar film ez, így száz évvel később visszanézve egészen fájdalmas. Már címe is el van baszva, hiszen a Def-Con négy  az amerikai hadsereg állandó készenléti szintje, itt meg konkrétan kitör a harmadik világháború (Def-Con 1). A bolygónk körül keringő űrállomáson rekedt népek a főszereplők, akiket az atomháború után visszakényszerítenek a Földre. Na mit találnak? Hát persze, hogy emberevő félzombikat, Orbán-szindrómás kiskakasokat a szemétdombon és sok más idiótaságot, akárcsak ha most landolnának Magyarországon az űrhajótöröttek.
Nem is mondom tovább, büntet.


The Dark Side Of The Moon (A hold sötét oldala; 1990)
Nem, nem Pink Floyd a zenéje ennek a Alien/The Thing másolatnak. Bizony, nem bízták a véletlenre a népek, hanem fogták az Alien és a Dolog összes fasza jelenetét és szépen újraforgatták őket gagyi díszletek és zs kategóriás színészek segítségével. Na jó, itt lesz néhány csöcs is és az űrhajó főszámítógépe is egy szupermodel (mivan? mé? nem derül ki). Szóval a szokásos sztori: magányos űrhajó, elromlik, jön egy másik a semmiből amin ott a Bermuda háromszögből előbukkant Ürdüng (hogymiafaszvan?) és akkor mindenki jól meghal, mert kijön a gyomrukból az izé.
Kőkemény!



Brainstorm
(Agyhalál; 1983)
Na, hogy ne csak teljesen értékelhetetlen szarok legyenek itt, berakom a Brainstormot is, ami egyáltalán nem vészes újranézve sem. Persze ez nem is a vitéz b kategória versenyzője, hanem csak szimplán oldszkúl/ismeretlen scifi. Christoper Walken (fákje!) és Natalie Wood (pl. West Side Story) a főszereplők, akik közül az utóbbi utolsó filmje is egyben, mivel forgatás közben részegen vízbe fúlt. Az érzékszervek rögzítése körül zajlik a történet, kb. úgy mint a kultfilm Strange Daysban: halál, szex, kukkolás, drogok, stb.
Érdekes, simán nézhető film!

2012-01-04 09:36




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr323517861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mutant · http://universal.blog.hu 2012.02.17. 12:04:43

A Hold sötét oldala c. filmről írtam én is. Annyira nem borzalmas. Közepes film szerintem.:)
süti beállítások módosítása