Mistabishi - Printer Jam (2009)

Mistabishi úr a híres Hospital d'n'b kiadó új emberkéje, betyáros videoklippet szabadított a világra a Printer Jammel. A nyomtató-szörny garázdálkodása a kamra mélyén súlyos 3D cucc, stílusra erősen Aphex úr vagy Squarepusher úr filmecskéihez hasonló. Hasonló elvre alapul a Radiohead Nude printer- szkenner- vinyózaj stb. remixe, bár azért az lájtosabb sokkal.
Egyébként meg tesóméknak tökre ilyen HP kocka tintasugaras nyomtatójuk volt, tudtam én mindig is, hogy rosszban sántikál. Még jó, hogy nem nyitottam rá éjszaka, mert nem örültem volna ha meglátom a valódi alakját :)
Mistabishi Drop albumán vagy egy-két fasza szám ezen kívül is, pl. az első, a Heaven's Sake. Itt egy jó drámenbéz album, pedig már hányan, hányszor temették ezt a stílust, és még mindig tud jókkal előjönni. Úgyhogy tekerd fel a volumét meg a basszust és szóljon a Printer Jam!

dr. KJ: 10/10

Mistabishi - Printer Jam from Hospital Records on Vimeo.

2009-03-25 11:24




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr891024377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása