Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Film Noir (2007)

Másoknak is megtetszett a Renaissance film noir világa és a 3D-s felnőtteknek szóló animációkban rejlő lehetőségek. A Film Noir szerb-amerikai koprodukcióban készült igazi sötét krimi, csavaros(nak szánt) sztorival és nagyrészt hihetetlenül gyenge 3D animációval. Látványvilága pedig sokszor Renaissance-nyúlás, ami engem nagyon zavart.

A sztorit nem fogom fejtegetni, mert egy csavaros krimi-thrillernek ez sarkalatos pontja és nincs értelme ellőni a poénokat. A lényeg, hogy van itt minden, amnéziás főhös, magánnyomozó, vad szex, pornós-gyilkolós ügyködések, üldözés, akció és sajnos sok klisé.

Szóval lehetett volna akár egy Renaissance-szintű szupercucc is, de itt a low-budget miatt az animációk gyalázatos gyengesége és történet kliséi agyonbasszák az egészet. A zene még tud valamit javítani a dolgon, de a motion-capture nélküli mozgások hamar kiábrándítanak. Nem értem, hogy ennyi energiát beleöltek a filmbe, aztán amikor leültek végignézni nem vették észre, hogy ez szar így? Inkább várniuk kellett volna még vele, tovább csiszolni, a producer szerezzen több pénzt, és megcsinálni rendesen. Kár érte, mert így csak érdekesség lett, filmbuziknak, 3D-buziknak és VJ-knek.

dr. KJ: 6.5/10

2008-10-03 11:48




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr80694014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása