Team America: World Police (2004)

A Thunderbirds kapcsán szó volt a South Parkos Trey Parker és Matt Stone félig tisztelgés- félig paródia Team Americájáról. A bábok megszólalásig hasonlítanak a Thunderbirds szereplőire, talán kölcsönkérték tőlük, haha!? Betegebb bábfilmet nem sokat láttam még ennél, az "amerikai filmben elkövetett leghosszabb drámai hányás" cím büszke tulajdonosánál.

A Team America a zs kategóriás akciófilmek, az amerikai álom és patriotizmus gúnyos-idióta paródiája. A South Parkot asszem nem kell senkinek bemutatni, na ez azt a színvonalat hozza, talán sokszor még jobb is. A történet szerint a Team America World Police nevű titkos terrorelhárító szerv tevékenységét követhetjük. Gary Johnston broadway-színészt ráveszik egy balul sikerült párizsi akcióban elhunyt csapattag pótlására. A gaz terroristák persze sok csúnyaságot elkövetnek, felbukkan Kim Jong II is, Észak-Korea diktátora, sőt a F.A.SZ., a Filmesek Amerikai Szövetsége is bekavar (Dante jól emlékezett). A totálisan abszurd faszságnak két csúcspontja is van, egyrészt szegény Gary hányós jelenete, másrészt mikor Garynak úgy kell bebizonyítania hűségét a csapathoz, hogy leszopja az öreg főnököt, hö.

Fárasztó és rendkívül idióta film, kacagva borzadsz az ötleteken. Mindenki el van küldve a picsába, minden le van fikázva, minden le van hányva.
Ha kimaradt volna, akkor megfelelő hangulatban sokat nevethetsz rajta.

dr. KJ: 8/10  

Ráncosnyakú: 9/10


Team America Trailer
Uploaded by ijeannie. - News videos hot off the press.
2008-08-14 12:19




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr32615601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dante · http://videodrome.freeblog.hu/ 2008.08.16. 06:56:32

Első nézéskor nekem nagyon nem jött be, egyszerűen nem találtam viccesnek a több perc hosszú hányós szcénát, meg a bábú-szexet, de pár hónappal később újranéztam és szétröhögtem rajta az agyam. Már nem tudom, hogy miért nem jöhetett be elsőre, talán egy South Parkosabb filmet vártam, de ez így FASZ-otsúl (Filmesek Amerikai Szövetsége) és Mett Démöönöstül egy isteni film.

progeria 2008.08.22. 18:25:51

hans blix

tdo 2008.08.27. 16:53:06

Tegnap láttam, kicsit ugyan már a határokat feszegette nálam, de olyan poénokkal van tele, ami miatt a percekig tartó sugárban hányás megbocsátható. Ami még viccesebbé teszi az egészet, az az hogy ezután képtelenség röhögés nélkül megnézni egyetlen amerikai filmet is a kereskedelmi tévék kínálatából. Az összes klisét olyan szinten figurázta ki, hogy fájt viszontlátni komoly csomagolásban akár csak 5 percre is akár az Underworldben, akár a Hegylakó nemtomhanyadikban. Még a szexjeleneteken is sírva röhög az ember.
süti beállítások módosítása