Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Destricted (2006)

imdb
7 rendező összeállt, hogy rövidfilmeket forgasson a szexről. Mindenféle "művész," akik megpróbáltak a pornóról artisztikusan filmet csinálni. Nem túl eredeti ötlet, és rendkívül vegyes lett a végeredmény, ezért itt csak 3 epizódról beszélek.



Balkan Erotic Epic

A szerb Maria Abramovic a "balkáni népi hiedelmeket" járja körül animációval és lógó faszú férfikórussal. Elképesztő hülyeségek, morbid és abszurd jelenetek egy aszexuális narrátor előadásában. Az egész olyan mint valami félresikerült oktatófilm. (A posztkép ebből a részből van, heh)
Azért némileg érdekes a többihez képest.
dr. KJ: 7/10

Sync
Marco Brambilla klippje az egyetlen értékes darab, ki is lóg a többi közül. A dobszólóra több száz pornófilmből összevágott aktus korrekt darab. Egyszerre irónikus és erőszakos, a pornó mechanikusságát kiválóan leképezte.
dr. KJ: 8.6/10

Impaled
Larry Clark-ot nem kell különösebben bemutatni, ő rendezte a Kölykök-et, a Ken parkot, stb. Rá van kattanva a tiniszexre úgy látszik.
Moralizálós, "a pornó megöli a lelket" rövidfilmje mégis hatásos. Naturalista kézikamerás felvétel egy pornócastingról, ahol tinédzser fiúkat válogatnak. Őszinte válaszaik a riporter  neutrális kérdéseire, a "pornószínésznő" kislány, aki anált is vállal, pff, szóval az egész üt. Garantáltan elmegy a szextől a kedved egy időre miután végignézted. Nem hiszem, hogy egy mai tinédzsert ez a film meghatná. Max. annyit mondana, "én is seggbekúrtam volna a kis kurvát."
dr. KJ: 7.4/10

Mi a baj ezzel az egésszel? A bugyuta michaelmooreos moralizálás.
Mert pornó kell. Csak nem mindegy, hogy mikor, milyet, kinek. Akinek ez nem világos annak ettől a kisfilm összeállítástól sem lesz az.
A "művészet" maradjon csak a saját térfelén, és ne próbáljon olyan dolgokkal foglalkozni, amikkel nem tud mit kezdeni.

2008-05-07 12:10




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr40458218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása