Une vie de chat (Egy macska kettős élete; 2010)

Nem a kifinomult történet az erőssége ennek a remek kis francia-nemzetközi animációnak. Hangulatával és stílusos rajzaival azonban könnyen meghódít és máris Párizs háztetőin sündörögsz te is a főszereplő macskával és a betörő haverjával.
Ha nem is teljesen, de azért 8-10 éves kortól már gyerek kompatibilis, valójában azért felnőtteknek szól az Egy macska Párizsban. Misztikus krimi - áll az iMDb adatlapján én még hozzátenném az akciót is, hiszen 70 perc alatt lesz rendesen akció méghozzá a legjobb francia hagyományoknak megfelelően parkour-stílusban, David Belle örülhet.
A történetet nem cincálnám, nem is ez a lényeg, bár nekem egy kicsit azért még gyurmázhatták volna. Mesének erőtlen, akció-kriminek meg bárgyú, mindegy is. Kárpótol a sok apró geg, jóleső humor és persze az egészen egyedi stílusú animáció.
Remek hangulatú, szórakoztató kis rajzfilm ez, apának, anyának és nagyobbacska kölköknek is tetszeni fog. Külön gratula a macska mozgásának és viselkedésének kifinomult ábrázolásáért.
ERŐSEN AJÁNLOTT!

dr. KJ: 7.8/10

2012-01-28 09:13




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr853950931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása