New Kids Turbo Direktors Kut (2010)


Azt hinné az ember, hogy a katasztrófafilm az pl. a Holnapután vagy a Pokoli torony. Hát a lófaszt, ez a film az igazi katasztrófafilm! Olyannyira katasztrófális, rossz és szörnyű és borzasztó, hogy egészen elképesztő módon jó és szórakozató. Hogy mi? Ellentmondás? Ja bazmeg, homó! Amúgy meg semmi köze a New Kids On The Block-hoz, ne legyé má mongoloid!
5 kisvárosi holland tahót egyszerre rúgnak ki állásukból a válság miatt, vagy legalábbis ők ezt állítják. Nagy haverok így nem meglepő módon -több apró probléma után- egyikőjük lakásában kötnek ki mind az öten. A munkanélküli segély kevésnek bizonyul - hiszen kell a sok sör, benzin, fű meg kaja, megfenyegetik a munkaügyist aki erre megvonja tőlük a pénzt. Erre válaszul az öt tahóparaszt elhatározza, hogy ezentúl nem fizetnek semmiért. Miután a helyi TV is bemutatja őket, sőt reality dokumentumfilmet indít a bumburnyákokról, Maaskantje városka anarchista felkelés színhelye lesz ami gyorsan átterjed más holland helységekre is. Ezt már a kormány sem nézi jó szemmel...
A New Kids című tvsorozat alapján készült és bizton állíthatom, hogy új mérföldkő a tahófilmek között. A gagyi amerikai tahóságok, de akár a Torrente, Kapa és Pepe vagy az Üvegtigris is macskajancsik ehhez a filmhez képest. Itt olyan szintű kisvárosi trógerparaszt suttyók köcsögösködnek végig, akiket az EU legszívesebben azonnal agyonlőne és még a nyomaikat is felégetné.
A bunkóság magasiskolája ez a film, egy poént sem lőnék le belőle. Tökéletes mű, király színészek, pörfekt soundtrack: egyszerűen KÖTELEZŐ! Persze az agyadat kapcsold ki hozzá, mert különben fájni fog, én szóltam.
HAPPY HARDCORE NEVER DIES!

dr. KJ: 11/10 :D na jó, valójában homo/10

2011-04-19 08:24




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr192833220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

majdazténtudom 2011.04.26. 08:41:24

Üdv!
Kicsit rég kommenteltem, de olvasni azért olvasok. :)

Megnéztem a hétvégén: elég kegyetlen. :)
Én általában kicsit nehezen viselem az ennyire eltúlzott karaktereket, de ha a sztori és a történések jók, akkor túlteszem magam rajta ...és hát itt erősen ez a helyzet. (Most felemlegetnék pár részt amiken szétröhögtem magam, de nem akarok másoknak spoilerezni. :) )
Kösz a tippet! :)

majdazténtudom 2011.04.29. 17:27:44

Ja eszembe jutott még valami. Nem tudom, kérdeztem-e már korábban, hogy ismeritek-e az egyik nagy kedvencemet "elmebeteg vígjáték" kategóriában? Francia cucc, az eredeti címe "Casablanca Driver", ami a főszereplő neve. ...magyar kiadásban az "Eszeveszett bokszoló" címet kapta, gondolom hogy jó gagyi legyen....
Ha nem, szívesen megosztom valahogy, mert azon kevés filmek egyike, amit szerintem érdemes szinkronnal, mert nagyon jó lett.

majdazténtudom 2011.04.29. 17:35:37

..mármint nem azért kéne megnéznetek, mert jó szinkronnal, hanem mert jó bárhogy. :)
A továbbiakban nem beszélgetek magammal.

dr. K. J. phd. · http://mozibabe.blog.hu/ 2011.04.29. 18:20:09

@Patek: pedig izgi, ne hagyd abba! :D
told fel a multiuploadra aztán megnézzük
süti beállítások módosítása