Lymelife (Kuszaságok; 2008)

Azok a kibaszott kullancsok a Lyme-kórjukkal, nem szeretjük őket. Na hát ebben a filmben lesz kullancs para rendesen, meg persze sok minden más is.
Például egy adag Culkin gyerek, a Rory meg a Kieran akik kiköpött másuk a Makalakajnak. Aztán Alec Baldwin aki a szokásos köcsög-szívtipró karakterét hozza, Cynthia Nixon a szexésnyújorkos nőci, Timothy Hutton aki egymaga elviszi a filmet és még sokan mások, a producer pedig Martin Scorcese.
A 70-es évek kisvárosában játszódó film végig veszi az amerikai álom rothadásának főbb tüneteit méghozzá egy átlagos tini szemén és egy család széthullásán keresztül. A kliséktől azonban sikerül távolmaradnia és a hangulat no meg a színészek miatt kifejezetten nézhető cuccot hoztak össze. A karakterek jól kidolgozottak, kivéve az Emma Roberts által megformált kiscsajt. Nincs fekete-fehér és nincs nagyon jó és rettentő gonosz, esendő emberek botladoznak a filmben.
Azért nem kell semmi extrára gondolni itt, voltak és lesznek is izgibb családtörténetek, de látleletnek jó lesz ez is. AJÁNLOTT!

dr. KJ: 7.8/10

2011-03-15 09:58




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr472739481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása