Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Moguls aka The Amateurs (2005)

Egy amerikai kisváros nyomi lakói hatalmas ötletet fundálnak ki: amatőr pornót forgatnak és majd ebből durván meggazdagodnak. A lökött baráti társaság élén Jeff Bridges Dude2-je áll aki olyan csóró, hogy fia születésnapjára még egy rendes kosárlabdát se tud venni. Aztán Joe Pantoliano Egy Idiótája, aki 40 éves korára is az anyjával él és fogalma sincs mit kéne csinálnia, William Fichtner Otis-a a templom szexista gondnoka, Ted Danson Moose-ja a kisváros egyetlen buzija, Tim Blake Nelson Barney-ja pedig a reménytelenül szerelmes hűtőgép-szerelő. Szép kis társaság, mindannyian az amerikai kisvárosok jellegzetes személyiségtípusait jelenítik meg. Persze a pornóhoz kellenek nők is, meg pénz, meg operatőr, meg rendező, meg producer, meg forgatókönyv, meg hosszú néger faszok és kis fehér lánykák stb. A társaság vicces, idióta, drámai és burleszk jelenetek során készíti el az első kisvárosi amatőr pornót, nem kevés kavarás, baromkodás és fordulat után.
Könnyed és szórakozató móka ez, némi szociohorror beütéssel, mert Amcsiba se mindenkinek fenékig tejföl az élet. Bridges Dude-ja hozza a formáját, a többiek is kurvajók, a történet olyan, amilyen, a hangulat is rendben van. Kellemes baromság, NÉZZED MEGFELE!
Ja és sokkal jobb mint a Zack és Miri!

dr. KJ: 8/10

2010-07-15 11:40




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr952153118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása