Aphex Twin videoklippjei vol. 2 (1997, 2005)

Jöjjön a folytatás, Aphex Twin és Cunningham. A két elmebeteg jól egymásra talált, mert még ugyanabban az évben (97-ben) leforgatták a Windowlicker-t amikor a Come to Daddy is készült. A Windowlicker már tényleg inkább rövidfilm mint klipp, 10 perces.
Ez már közel sem horror, bár azért jól esőnek nem nevezném ezt se, hehe. A Windowlicker sok mindent kigúnyol: a rapperek gettó-klippjeinek káromkodós-kurvázós bénaságait, a Michael Jackson-jelenséget (emlékeztek még rá? tudjátok a néger, aki fehér lett, pff), a sztárkultuszt, a szexista világot stb. Elgondolkodtató, gúnyos-szórakoztató mestermű és a két lúzeren még nevetni is lehet.

dr. KJ: 10/10

A másik rövidfilm elképesztően bizarr. A tolókocsiban bekokainozva vagy bespeedezve táncoló mutáns tinédzser azaz Rubber Johnny egy drogos rémálmainak is elmenne. Hogy minek is szánták itt megtudhatod.
dr. KJ: 9.5/10

2008-05-24 12:00




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr47483796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása