Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Submarine (2010)



Milyenek lennének Adrian Mole szenvedései ha 2010-ben rendezte volna az IT Crowd egyik kattyant főszereplője? Na, pontosan ilyen a Submarine.
A norvég-nigériai származású Richard Ayoade rendező jól megfogta a kamaszok kínos-édes világát:  pattanások és egyéb bőrbajok, szex, bénázó szülők, személyiség fejlődés, depresszió, érzékenység és érzelmek kavarodása.
A sztori már csak azért is hasonlít Sue Townsend történeteire, mert itt is egy kamaszfiú szerelmi szenvedései és szülei válságai vannak előtérben, ráadásul a 80-as évek vidéki Angliájában. Ayoade remek színészeket kapart össze a filmhez: Paddy Considine (Dead Man's Shoes), Sally Hawkins (Happy-Go-Lucky) és Noah Taylor (Proposition), a fiatalok is jól tolják, főleg a főszereplő Craig Roberts.
Néhol kedves-vicces, néhol drámázós, de végig rendkívül hangulatos a Tengeralattjáró, fasza zenékkel.
Néhány kamaszkori emlékeket visszahozhat simán, ERŐSEN AJÁNLOTT!

dr. KJ: 8/10

2011-09-21 10:18




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr803242837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása