Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Loft (2008)

"A régi ipari épületek fejlesztésével kialakított loftlakás - a szabadság érzetét keltő, egyedi lakóteret biztosító - racionálisan hasznosított tágas térre utal, amely a tulajdonos fantáziája szerint tagolható és rendezhető be." (via, én is csak nagyjából tudtam mi az)

Egy titokban tartott loft lakás remek hely lehet középkorú, házas férfiaknak arra, hogy szeretőikkel nyugisan tudjanak találkozni és dugni. Erre jön rá egyik főszereplőnk, az építész és az általa tervezett és frissen átadott ház tetőterében a loft lakást megtartja magának és négy másik barátjának. Egészen addig remekül megy a dolog, amíg egyik reggel egy a saját vérében úszó, megbilincselt nőt találnak a lakásban. Kulcsa és kódja pedig csak ötüknek van a lofthoz...
Erik Van Looy flamand rendező filmje igazi klasszik krimi/thriller, ebben a stílusban pedig elég erős cucc lett a Loft, megerősítve ezzel azt a tényt, hogy jó thrillert nem csak az amcsik tudnak csinálni. A csavaros és kidolgozott történet -ami az ilyen filmeknek az alapja- szinte végig remek, bár végén azért lesz némi bénázás. A belső terek és hangulat döbbenetesen profi, a színészek faszán hozzák a kidolgozott, bonyolult karaktereket. Nagyon is emberi drámák és játszmák zajlanak le a szemünk előtt, a nyugat-európai gazdag és belterjes kultúra felszíne alatt zajló mocskos kis dolgok kellemetlen és realista ábrázolása jól sikerült. Nem is akarok többet pofázni róla, nem tökéletes, de erős, jól sikerült thriller, remek színészekkel és európai hangulattal, ERŐSEN AJÁNLOTT, főleg ha már harminc fölött vagy, esetleg házas :O

dr. KJ: 8/10

2009-11-07 17:19




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr841507460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Zabicsek · http://mozibabe.blog.hu/ 2009.11.11. 12:04:52

Tegnap megnéztem, háthát, nem vót rossz, de kifejezetten jó se. Láttam ilyet párszor már, de végülis azt sikerült bebizonyítani, hogy fenn északon is tudnak olyat, mint messze nyugaton. Nekem 7es. Ja meg bízom benne, hogy 5-10 év múlva mi is ilyen elbaszottul jó haverok leszünk, mint a szereplők.
süti beállítások módosítása