Big Nothing (Rosszbarátok; 2006)

Az ordítóan rossz magyar filmcím ne zavarjon meg! Kell néha idiótaságokat is nézni a sok magasröptű film mellé. Kiváló idiótaság a Big Nothing, aminek elképesztő magyar címet sikerült adni ismét. Simon Pegg-et egyébként is kedvelem, mert a Hot Fuzztól a How to Lose Friends & Alienate People...-n át a Shaun of the Deadig minden szerepét tök jól hozza, szerethető angol kecsege.
A Hot Fuzzos vonalon mozog ez a thriller-krimi-komédia is. Pegg és David Schwimmer egy remek call centerben kínlódnak, amikor is Pegg előáll a remek tervvel: zsarolják meg a perverz papot, sok pénzért persze. Aztán fölbukkan még egy jó pár fura alak, arról nem beszélve, hogy Schwimmer felesége rendőr... A sztoritól nem fogsz a székről lefordulni, de hát ez nem is az a film. Azért próbálták a dolgokat megkavarni és összerázni annyira, hogy ne legyen kiszámítható, sőt egész csavaros a maga módján és a happy end is elmarad, hiába, angol-kanadai film, ők megtehetik. Szóval kellemes 90 perc, Pegg kurvajó, a poénok is ülnek néhol. Ne várj sokat és akkor örülni fogsz annak is, amit kapsz: AJÁNLOTT!

dr. KJ: 7.7/10
 

2009-08-07 10:58




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr61294336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása