Harsh Times (Nehéz idők; 2005)

Itt van ez Bél Krisztián (hehe!), akit szarrá sztárolnak mióta fekete bőrruhába öltözött. Krisztián nem egy szimpatikus csávó, bár nem tartom rossz színésznek, főleg Spielberg 1987-es Nap Birodalmában tetszett mint gyerekszínész. Ez a film gyakorlatilag rá épül és személyiségének agresszív és pszichopata vonalát hangsúlyozza, mondhatnám azt is hogy saját magát kell hoznia benne (lásd ezt vagy ezt.)
A Nehéz idők két fiatal férfi barátságán keresztül mutatja be Los Angeles-t ahol a drogkereskedelem, a kurvák, fegyverek és latin hevesség uralja a mindennapokat. Davis (Bale) az Öböl-háborúból visszatérő zsoldos és haverja, Alonzo (Freddy Rodríguez) mindketten munkát keresenek. Tipikus figurák, szívnak, isznak, csajoznak, nem akarnak felnőni. Davis rendőrnek menne de megbukik a pszichológiai teszten mert erősen pszichopata. Alonzo átvágja a csaját mert munkakeresés helyett Davissel ocsmánykodnak, stb. A történet lassan és nyomasztóan jut el a végpontig, ami elkerülhetetlen.
A két barátot alakító két színész rendben van, a történet inkább realista mint megdöbbentő vagy váratlan. Bár messze nem tökéletes, a Harsh Times mégis működik, mert hangulatát rendkívül jól át tudja adni. AJÁNLOTT!

dr. KJ: 7.6/10


Harsh Times Trailer
Uploaded by jeremyfox. - Discover more animation and arts videos.
2009-06-08 08:00




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr371169274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása