Motion Graphics: Főcím animációk a filmekben 2

Rengeteg jobbnál jobb főcím animáció vár a folytatásra és külön részt szentelünk majd az ősöknek is. Most maradjunk még a jelenben, itt vannak elsőnek a 2005-ös Galaxis útikalauz... animációi. Ezeket a londoni Shynola stúdió követte el, ők már voltak itt, lesznek is még, mert betyáros brigád.

Aztán itt van a szintén 2005-ös Thank you for smoking cigerattadobozos főcíme. Elegáns és hatásos animáció a Shadowplaytől, ők is lesznek még itt, pl. a Juno főcímével.

A harmadik főcím Jeff Schaffer 2004-es Eurotripjéből való. Piktogrammos infographics ez a javából. A Prologue stúdió már volt is itt a Kiss Kiss Bang Bang főcímével.

2009-01-30 09:03




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr78910097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ügyfélszolgálatos 2009.01.31. 09:40:01

A Galaxis útikalauz film sértés a könyvre nézve... Még az animáció is gagyibb mint a régi BBC tévéfilmben.

dr. K. J. phd. · http://mozibabe.blog.hu/ 2009.01.31. 12:51:24

a BBC-féle verzó animációi annak a kornak a színvonalán értelmezhetőek, de akkor is távol áltak a beszarás kategóriától. ez viszont 2005-ös, csókolom, ébresztő. egyáltalán nem gagyi, amire te gondolsz, az inkább a tetszik-nem tetszik vita. ha nem tetszik, az oké, de nem gagyi. ez a gagyi:
www.youtube.com/watch?v=zaaM9KDRD3g
:)
süti beállítások módosítása