Terkel i knibe (Terhelt Terkel; 2004)

Dániában nem csak idegesítő Dogma-filmek készülnek, hanem egészen elmebeteg cuccok is. Mi történik például, ha a South Park/Team America banda találkozik pár drogozás miatt kirúgott Pixar-tervezővel? Terkel.

Terkel egy dán iskolás, akinek terhelt életét követhetjük egy darabon. Van itt minden borzasztóság: öngyilkos dagadt lány, aki egyébként a gengszter-nigér legjobb barát húga, baszogatós- csúfolós osztálytársak, kínzás, szex, thriller, pszichopata gyilkos, gyárkéményként füstölő anyuka szadomazo cuccban, bináris apuka (igent és nemet tud mondani, de igazából csak nemet), alkoholista és agresszív nagybácsi, Kenny-szerű kishúg, akit sorozatos balesetek érnek stb.
Ha ez nem volna elég, akkor a hippi rendező is feszt felbukkan és osztaná az észt, ha tudná.


Szóval a Terkel szórakoztató film. A fekete humort kedvelő elbaszott idióta felnőtteknek szóló faszság. Az iskolás gyerek, a rémes zenebetétek, a véres és trágár humorizálás, az abszurd történet és a Kenny-párhuzam miatt erősen ejrópai South Park-utánérzésnek tűnik, de igazából mindegy is, mert aki szereti az ilyesmi annak AJÁNLOTT, aki meg nem az messze kerülje el.

dr. KJ: 7.6/10

2008-10-14 11:13




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr10713123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása