Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Torremolinos 73 (2003)

IMDb
Egy igen furcsa filmről lesz itten szó, ha csak annyit mondanék előljáróban, hogy egy amatőr filmes szoftpornó formába önti Bergmant, már elég furán hangzik, de hogy ez még nem is egyértelműen vígjáték, akkor meg főleg, pedig a főszereplő a spanyolok lúzer-karakterszínésze, Javier Cámara, szóval furcsa film ez, nyert kismillió díjat, a rendezőnek (Pablo Berger) mégis kb. ezt az egyetlen filmjét mutatták be, kilóg mindenhonnan.

A sztori szerint hősünk enciklopédiákkal házal, nem túl nagy sikerrel, míg a véleltlen összehozza egy fickóval, aki felajánja neki a lehetőséget, hogy jó pénzért gyártson fospornót Skandináviába, ott vevők a népek az ilyesmire, a szereposztást viszont intézzék el házon belül, magyarul az asszonnyal való üzekedést kéne filmrevinni. Meglepő módon az asszonynak óriási sikere lesz, a csávó viszont Bergman-fanként szeretne valami tartalmasabbat lerakni az asztalra, plusz az asszony sikerei is zúzzák szegényt és ebből elég furcsa dolgok jönnek ki.

Nem az a tipik spanyol film, nincs benne az a felszabadult laza filing, inkább viccesen nyomasztó vagy fasztudja, újra kéne nézni asszem, mert érdemes, az biztos. Arról nem is beszélve, hogy mi minden utalás van benne a nagy elődökre, abba bele se megyek.

KM: 8,4/10
dr. KJ: betyáros film, NÉZZED MEGFELE! 8.6/10

2008-08-05 12:00




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr82601600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása