Kopps (Zsernyákok; 2003)

imdb
Jöjjön most egy svéd filmremek, a Magyarországon Zsernyákok néven bemutatott Kopps.
Az unalmas svéd kisváros rendőreinek legizgalmasabb feladata az elkóborolt tehenek megtalálása. Felülről meg is születik a döntés: ha nincs bűnözés, nem kellenek a rendőrök se. Persze ebbe nem nyugszanak bele derék zsarujaink, és Bennyvel az élen elkezdenek bűneseteket generálni. Aztán megérkezik egy szőke minisztériumi nő, hogy a végére járjon a kisvárosi maffiajelenségeknek...

Elképesztő humorral forgatott film ez, nem sajnálták még a cg-t se belőle az eszementségekhez. Rengeteg képi és szóbeli geg, remek színészek és hangulat: európai humor a legjavából. Az külön értékes, hogy igazából úgy van heppiend a végén, hogy mégsem az. Amerikai kínvígjátékokhoz szokott nézőink meg fognak döbbeni, hogy milyen is egy igazi komédia.
ERŐSEN AJÁNLOTT!

dr. KJ: 8/10
KM: 7,5/10

2008-05-09 12:51




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr38461236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.05.09. 13:02:17

ez tényleg aranyos volt, tetszett, igazi közönségfilm ez is, csak nálunk nem nézte meg a kutya sem, merthát svéd, nem amerikai, most láttam egy ehhez nagyon hasonló angol vígjátékot Hot Fuzz (asszem nálunk Vaskabátosok lett belőle) címmel, az is tök jó.

dr. K. J. phd. · http://mozibabe.blog.hu/ 2008.05.09. 13:04:11

ja a Hot Fuzzt mi is láttuk, az is hasonló.
írjál róla!
kellenek közönségfilmek is, nem csak a bünti mindig :)
süti beállítások módosítása