You Kill Me (Piás polák bérgyilkos; 2007)

imdb Na csak hogy a Matyi ne parázzon, itt van egy jókedvre derítő idióta krimikomédia, főszerepben Ben Kingsley, akit szeretünk.
A nem kicsit alkesz Ben öregedő bérgyilkos. Miután elszúr egy fontos gyilkosságot, (elalszik, höh) lengyel maffiabandája elküldi San Franciscóba leszokni a piáról. Ráveszik, hogy járjon el az Anonim Alkoholistákhoz és munkát kap egy temetkezési vállakozónál(!). Az AAnál kap egy szponzort aki autópálya rendőr(!) vagy mi, és összebarátkoznak. Felbukkan egy nőiszemély is (Téa Leoni). Aztán elkezdenek a dolgok sűrűsödni...
A film sajátos hangulatú thrillerkomédia a legjobb fajtából. Ben Kingsley zseniálisan hozza a figurát, a többi színész, a hangulat, a történet rendben vannak, aki szórakozásra vágyik és épp nincs a kéznél valami mainstream shit, nyugodtan nézze meg.
AJÁNLOTT!

dr. KJ: 7.7/10

2008-05-08 12:08




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr88459754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.05.14. 16:33:36

megnéződőtt és kafának találtatott.
süti beállítások módosítása