Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hysteria (Hisztéria; 2011)

A 19. század középén még javában tartotta magát az ókori görög elképzelés, miszerint a nők hisztériája a kielégítetlenségnek tudható be. A vibrátor előtt bevett dolog volt, hogy a maga az orvos, vagy egy általa alkalmazott nővér masszírozta a hölgy páciens nemi szervét az orgazmusig. A hisztériás nők kezelése jó bevételi forrást jelentett a ugyan az orvosoknak, hiszen a hölgyek állandó kezelést igényeltek, csak sajnos a masszírozás hosszadalmas volt, néha órákig is eltartott, ezért találtak fel idővel mindenféle masszírozó eszközöket - például az erős vízsugarat, később pedig a vibrátort. (onlány)


Na hoppá. Biza, akkoriban jó pénzért kézzel elégítették ki a "hisztériás" nőket az orvosok. Mondjuk napi 10 nőnél azért már elfáradhatott kicsit a keze, gondolhatod. 1880 körül Dr. Joseph Mortimer Granville látva haverja elektromechanikus ketyeréjét, úgy gondolta, hogy jó lesz az a gép vibrátornak is és azzal aztán pikk-pakk elintézte a "betegeket".
Persze azóta kiderült, hogy a hisztériának persze nem a kielégítetlenség az okozója (és nem is a női "sperma" ami nem tud eltávozni, WTF?) és ma már ebben az értelmében nem is betegség. Az orvosi értelemben vett hisztéria, azaz a konverziós zavar más tészta, az végképp nem gyógyítható vibrátorral.
Maggie Gyllenhaal, Hugh Dancy, Jonathan Pryce, Felicity Jones és Rupert Everett a szereplői a dr. Granville-féle sztori vígjáték feldolgozásának. Egészen vicces és szórakoztató módon, bár a kelleténél több romantikával ültették a vászonra a történetet, nyomasztó drámák, idegesítő thrillérek után egészen üdítő ez a könnyedség.
Persze nem is kell itt Veszélyes vágy szintű pszichodrámákra gondolni, csajjal felszerelkezve kellemes 100 perc, oszt annyi.
Simán AJÁNLOTT!

dr. KJ: 7.7/10

2012-04-13 17:08




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr124411309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása