Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zenith (2010-től)

Bár technikailag ez egy sorozat -amiket a moziba:be próbál elkerülni-, mindenképpen idekívánkozó furcsaság a Zenith.
A film/sorozat alkotói ugyanis hallgatnak az idő szavára és filmjüket ingyenesen és legálisan letölthető torrentlinken teszik fel az oldalukra (magyarul: eriggyé oszt tőcsed le!). Aztán rádbízzák, hogy mennyi pénzt adsz nekik, ha tetszett és várod a folytatást. Nagyon nem bukhattak bele, ugyanis eddig már három részt leforgattak. Az más kérdés, hogy ha nem is amatőr cucc, azért nyilván ne egy nagyköltségvetésű dologra számíts és a szupersztár színészek sem ebben fognak feszíteni. Új disztribúciós formaként és egyben előremutató, progresszív film/sorozat készítési módszerként mindenképpen jelentős lépés a Zenith felbukkanása.
Maga a sztori elég furcsa, az apokaliptikus sci-fi, a thriller, a tanmese és szex, a misztikus katyvaszok és némi akció is simán belefér, ami egyfelől jó mert sokszínű, másfelől meg talán már túlzás. A hangulat és egy-két eszement ötlet miatt simán rákattanhatsz.
Nem mondok többet, ha érdekel akkor úgyis megnézed, főleg mert ingyenes és magyar felirat is készült az első kettőhöz, gondolom úton van a harmadik rész fordítása is: katty.
Furcsaság, érdekesség és a jövő disztribúciós formája: döntsd el te, hogy miafasz!

dr. KJ: ?/10

2011-06-20 08:51




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr162998041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olimorc 2011.06.21. 18:09:31

asszem a pioneer one volt az úttörő ebben a disztró stílusban
süti beállítások módosítása