City Island (2009)

A sok nyomasztó, borzasztó, elmebeteg, furcsa, bizarr stb. után mindig jól esik olyan filmet látni, ami nem nélkülözi a humort és mégis okos tud maradni. A City Island igazi könnyed és szórakoztató független mozi, kivéve, hogy szereplői ismeretlen színészek (ami persze nem lenne baj) helyett abszolút ismertek. Itt van pl. Andy Garcia aki remek a férfi főszerepben vagy Julianna Margulies, akit sorozatokon (pl. Vészhelyzet ugye) kívül nem sok filmben láttunk, pedig nincs vele baj, és még mindig nagyon jól néz ki.
A történet nem fog agyonbaszni, nem lesz itt semmi extra, csak egy olyan szerethető családtörténet, ami akár meg is történhetett. A hazugságokba és ki nem mondott titkokba belebonyolódott családtagok egyszerre abszurd és vicces jelenetei a remek színészek miatt végig élvezhetőek. Nem is nagyon lép túl ezen a City Island, kivéve talán egy-két súlyosabb jelenetet mint pl. a tinédzser fiú vonzódását a dagadt nők iránt, MAF!? (Mi A Fasz!?)
A rendező Raymond De Felitta-ról nem hallottam még, de úgy látszik megy neki a szórakoztatás. Kellemes cucc ez, jó hangulattal és semmi világmegváltással. Lájtos esti mozinak jól eshet, úgyhogy AJÁNLOTT!

dr. KJ: 7.6/10

2010-03-10 09:05




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr681819717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása