Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Chasing Amy (Comic strip - Képtelen képregény; 1997)

Kevin Smith első romantikus komédiája ez, fura módon a Clerks-vonal (Shop Stop) abszurd/idióta humorán kívül a kicsit/nagyon nyálas-szerelmes vígjátékok fekszenek neki. A Clerks II bárgyú nyáladzásától szerencsére azért ez még jóval odébb van, inkább egyszerre komolyra és humorosra van hangolva, mint idiótára.
Persze semmi különös történet nincs a filmben (á lá Kevin Smith): Holden (Ben Affleck) és Banky (Jason Lee) befutott képregényrajzolók. Egy haverján keresztül Holden megismeri a szintén képregényrajzoló Alyssát (Joey Lauren Adams) és beleszeret. Alyssára azonban nem csak az derül ki, hogy leszbikus, hanem hogy mielőtt leszbikus lett volna sok furcsa dolgot kipróbált már a szexben...
A történet egyszerűsége nem ront a filmen, a karakterek kellően élőek, hihetőek és közel sem hibátlanok, a hangulat jófajta low-budget, Jay és Néma Bob alig szerepelnek, a szokásos Star Wars-os és pornós/szexes humorizálás itt is előbukkan. A Chasing Amy jó csajozós-pasizós filmként működik, mert vicces is, romantikus is, meg idióta is, ha a csaj/pasi nem bírja, akkor nagy baj van és kidobhatod.

dr. KJ: 7,8/10


Chasing Amy (Home Video Trailer)
Uploaded by NakedBrotha2007. - Watch feature films and entire TV shows.

2009-05-11 11:22




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr411114652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Zabicsek · http://mozibabe.blog.hu/ 2009.05.11. 12:16:11

Azért ez alapján semmiképp se szakítsatok, kedves olvasók (és kollégák, hihi)
süti beállítások módosítása