Ong bak (2003)

Igen, elismerem necces a téma, de tegnap megnéztem újra, és ez a film még mindig nagyon kemény, én távolkeleti-akciófilm közben ennyiszer még sose mondtam magam elé, hogy aztaaaa, meghogy aztabüdös, meg azt hogy bááááz, mert ennyire látványos akciófilm harcművész témakörben nem sok van.

Igen, ha az nem derült volna ki, a film egy "szimpla" karatézós film, csakhogy ez thai-box, és nagyon, nagyon látványos darab, és még hasonlót se láttam se amiba, se honkongiba, komolyan, bár nekem néhol már túl véres meg csont-recsegős volt, dehát ez egy ilyen műfaj. A főszereplő nagyobbat üt, mint vandam, gyorsabb mint jetli, ötletesebbek a figurák mint a csekicsannél, és több köze van a valósághoz mint a bruszlinál.

A sztori persze ultragagyi, el sem mondom, aminél csak a párbeszédek nevetségesebbek, dehát aki ezekért néz ilyen filmet, az meg is érdemli.

Ok, elismerem, hogy nem egy nagy film, de olyan kurva ütős, hogy csak na, néha ilyen is kell, nem csak a lila köd, azé mégiscsak.

Ráncz: Pontszámot én se merek ide írni, mert úgy kell ezt a filmet nézni, mint egy pornót. Csak az akciót. Az viszont tényleg nagyon látványos.

2008-10-28 16:45




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr63736868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.10.30. 11:52:12

Az akciók érnek benne csak valamit, de Tony Jaa-tól ezerszer jobb volt a Protector, abban sokkal job jelenetek voltak, mint ebben. Itt pedig kötelező jelleggel mutattak egyes jól sikerült ugrást vagy ütést más beállításokból is.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.11.06. 23:55:13

Az Ong Bak jó kis agyatlan harcművész móka. Ja és tetszik az új dizájn is :D
süti beállítások módosítása