The Man from Earth (2007)

Kezdjük talán egy vicces felütéssel:

Eric Wilkinson a “The Man from Earth” független film producere e-mailben köszönte meg az RLSlog az ingyenes promóciót amit a kalózok biztosítottak filmje számára. „A jövőben nem panaszkodom a fájlcserélés miatt” mondta „a következő filmünket lehet egyenesen én töltöm fel az internetre”  

Történt ugyanis hogy a “The Man from Earth” filmről készült DVDSCR kópiát a csúnya gonosz kalózok feltették az internetre, majd az RLSlog-ban ahol scene releaseket értékelnek, írtak erről a filmről. Ezek hatására letöltötték jó páran a filmet, majd az IMDB-n és az Amazonon értékelték a filmet. Rövidesen az IMDB értékelések száma elérte az 1200at, és az átlag 8.3 pontot. Ez azt jelenti hogy a “The Man from Earth” bekerült a legjobb filmek közé a látogatók szavazatai alapján, illetve az emberek beszélnek a filmről megnézik azt, ajánlják egymásnak.

 

Eric Wilkinson levelében elmondja, hogy hálásan köszöni a kalózok segítségét a film promóciójában, és mert segítettek abban, hogy „ez a film felkerüljön a térképre!”

Forrás: http://kaloz.buzz.hu/archives/2007/11/

Nahát, hogy mik vannak, mellesleg én is az RSLog-ban találtam meg, möhöhö. Na mindegy, szóval nem egy átlagos film ez, és nem csodálkozom rajta, hogy a rendező megörült a kalózok hírverésének, mert nem valószínű, hogy sok emberhez eljutott volna alap esetben.
Ez a film valójában egy színdarab, egy szobában zajlódik az egész, és szereplő is kevés van, semmi trükk, semmi CG, csak sok szöveg, és a színészek.
Talán leginkább a K-Paxhez hasonlít (majd arról is írunk.) bár ez még attól is minimálabb.
Sztori.zip: Adott egy férfi, aki egy kisvárosban tanít. Elköltözik és előtte meglátogatják a barátai és munkatársai. Ő azonban furán titokzatoskodik, és egy elég megdöbbentő sztorival áll elő pont pont pont
Nem könnyű egy ilyen filmet úgy megcsinálni, hogy ne legyen unalmas és vontatott. Azért viszonylag sikerült a dolog és nézhető a film. A sztori már gondolom jól megosztja az embereket, mert sok mindenbe belenyúl, vallás, történelem, stb. Érdekes film, az a lényeg, messze kívül esik a szokásos mainstream szarságokon, de azért nem tökéletes közel sem, moralizál és feleslegesen dramatizál néhol.
Nekem tetszett, mégha nem is mindenben. AJÁNLOTT!

dr. KJ: 7.8/10
 

KM: jó ötlet, közepes kivitelezés, 7,1/10

 

2008-09-11 16:54




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr18658904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lugosi béla 2008.10.20. 19:02:13

ezt nem értem mert ez egy irdatlan szar film...de most tényleg...irdatlan

dr. K. J. phd. · http://mozibabe.blog.hu/ 2008.10.20. 20:11:21

kedves Béla, esetleg kifejtenéd bővebben? mert az "irdatlan szar" nem túl meggyőző.
süti beállítások módosítása