Röyksopp - Remind me (2002)

A norvég Röyksopp (valamilyen lökött gombát jelent a név, ami a spóráit felhő-szerűen szórja szét, szóval érted) ezzel a klippel nyert Best Music Video díjat a 2002-es MTV Video Music Awardson. Nem kicsit meglepő ez, mert egészen betyár klipp, flash/3d/izometrikus vegyes módszerrel készítette a francia H5. (A H5 dolgai fel fognak még bukkani itt, mert csibész cuccokat csinálnak.)
Ezt a vizuális világot infographics-nak hívják és leginkább a tömegtájékoztató rendszereken (pl. táblák, piktogrammok, használati útmutatók stb.) használják. Szóval valamiért az MTV is benyelte, biztos sokat fizetett a kiadó, hehe. A lényeg, hogy a klipp kurvajó, izibe nézzed is megfele!

dr. KJ: 10/10
Ráncos: 10/10, kedvenc klippek egyike

2008-06-17 17:36




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr17525806

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: nagyM blog 2009.01.05. 19:35:02

Új albummal tér vissza a RöyksoppA norvégok leghíresebb elektronikus formációja 2001-ben jelentette meg debütáló albumát Melody AM címmel, amelyről olyan dalok lehetnek ismerősök, mint a Poor Leno, a Remind me, vagy a szupersláger Eple (ami egyébként az A…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása