Zoolander (2001)

Ez egy nagyon vicces film Derek Zoolanderről, a férfi szupermodellről.  Derek nagyon híres,  kétszer nyerte megy eddig (vagy háromszor?) az év férfi szupermodelje díjat. Dereknek van három szupermenő arca is. Derek nagyon szép ember. Derek kezd már kiöregedni, de nagy terveket fontolgat, épp negyedik arcán, a Magnumon dolgozik, amivel aztán mindent ütni fog. Csakhogy úgy néz ki, Dereknek nem klappolnak mostanság a dolgok. Lakótársai és kollégái egy szerencsétlen balesetben kinyiffannak mind egy szálig, és az új Év Modelje díjat elnyeri előle Hansel, az új reménység. Derek magába borul és épp kiszállna a bizniszből, de Mugatu, a gonosz divatdiktátor visszaédesgeti Dereket a divat világába, hogy felhasználja ördögi terveihez. Majdnem sikerül is neki, de Derek végül felvillantja "igazi arcát", és minden jóra fordul. Hihihi.

Derek három híres arca amúgy tökre ugyanolyan. A haverjai igazából annyira tökhülyék, hogy véletlenül felrobbantották magukat egy benzinkúton pancsi-pancsi közben, ahogy nevetgélve egymást locsolták benzinnel. Derek sem egy okos fiú és tökre nem szép ember, Ben Stiller játsza nagyon viccesen, ő is rendezte amúgy ezt a filmet. Itt mindenki teljesen bárgyú és közhelyes és valamilyen fura művilágban él. De annyira, hogy az már jó. Nagyon vicces tényleg. Egyébként a film igazi családi vállakozás, Ben Stiller-ről már volt szó, de a felesége alakítja a filmbeli jónőt, Stiller apja pedig Derek menedzserét, Maury Ballsteint.
Amúgy pedig igazi sztárparádé vonul itt fel, akik kedvesen szintén hülyét csinálnak magukból.
Szóval rövid véleményem a filmről, mint Maury Ballsteiné Derekről: "Buta, mint a seggem, de imádom.

Dr.Z: 8.5/10

Kakamatyás mondja:
igen, én is imádom, egy óriási fasság egyébként, és Stillernek nincs más filmje amin röhögtem volna, de ez tök eltér az alapmodeltől, kurva jó tényleg
KM: 8,3/10

dr. Kukorica Jónás mondja:
Na akkor most nem fikázok, beszéljenek a számok:
dr. KJ: 3/10

2008-05-16 12:40




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr92472387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Zabicsek · http://mozibabe.blog.hu/ 2008.05.16. 13:30:19

Hüpp. Hát fura humora van az tény. Nekem pont passzolt.

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.05.16. 14:00:51

ne is foglalkozz vele, nem tudja, mi a jó :)

dr. K. J. phd. · http://mozibabe.blog.hu/ 2008.05.16. 14:39:20

az ámerikái kínvígjátékok a gyengéim na

micbusin 2009.07.21. 22:59:12

emlékeim szerint a trópusi vihart nem láttam még az oldalon, szerintem simán mehet fel, ha ez is elfér. emlékeim ez is szerint vicces volt. talán ebben van az a jelenet amikor a srácok locsolják egymást a benzinkúton, na ott majdnek kikapcsoltam, de aztán jó poén lett belőle.
süti beállítások módosítása