Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Veijarit (The Hustlers; 2010)

Na végre láttam valami értelmezhető filmet is a sok szuperhősös faszság meg az érfelvágós drámák után. Ez a finn idiótaság két barát felnőtté válását meséli el érdekes, északi szájízzel.
A két főszereplő hedonista fiatal, az egyik egy tévében mondja az időjárásjelentést idióta ruhákban, a másik valami divattervező féle vagy mi. Kisgyerek koruk óta barátok, együtt élnek egy belvárosi puccos loftlakásban. A csajozás, piálás, partizás szentháromság körül forog az életük míg egyikük beleszeret az egyik csajba. Innentől keződnek a problémák...
A könnyed kis történet meglepő módon néhol egész komoly dolgokat is feszeget, de azért szerencsére mindvégig megmarad szórakoztatónak. Remek karakterábrázolások, társadalmi és civilizációs témák kifigurázása, szex és szex, idióta finn zenék, poénok. Végig egyszerű és hiteles emberi nézőpontokból látjuk a történetet: nekem kifejezetten jól esett a sok elrugaszkodott marhaság után.
Szóval nem lövöldözős de nem is magábafordulós dráma, hanem egy vicces és mégis nagyon emberi történet ez, simán AJÁNLOTT leginkább felnőtteknek!

dr. KJ: 7.9/10

2011-10-27 12:34




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr673333648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása