The Lincoln Lawyer (Az igazság ára; 2011)

Kicsit Petrocellis beütésű, de stílusos és jó atmoszférájú cucc a Lincoln Lawyer hiszen ügyvédünk, Matthew McConaughey a tárgyalótermen kívül is kénytelen tevékenykedni, sőt pisztolyok és gaz ellenségek, mitöbb, gyilkosok is veszélyeztetik.
Az oldszkúl hangulat jót tesz a filmnek ami kelleni is fog, mert a sztori annyira "csavaros", hogy kb. fél óra múlva mindenki tudni fogja, hogy mi a stejz. Mondjuk nem is igazi thrillér ez, hanem hagyományos értelembe vett ügyvédes krimi. Az ilyen tárgyalótermes filmek könnyen unalmassá válhatnak, szerencsére itt elég jól eltalálták az arányt, persze azért ne várj akciófilmes pörgést.
A jól eltalált atmoszférának, a fasza zenéknek és remek színészeknek köszönhetően élvezetes múvit hoztak össze a népek: Marisa Tomei, William H. Macy és Ryan Phillippe nameg maga MekKóni is tök jók. A karakterek kidolgozottak és a párbeszédek is jól sikerültek. Némi moralizálástól eltekintve megállt a lábán a dolog és igazi vasárnap esti kikapcsolódás lett belőle. AJÁNLOTT!

dr. KJ: 8/10

2011-07-25 16:13




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr693083755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rajen 2011.07.27. 10:51:41

Ide írom be, (a kommentet kitörölhetitek), hogy írhatnátok a Senna c. filmről, nekem nagyon-nagyon bejött. Arról beszélek, amelyiket teljes egészében archív felvételekből vágták össze. A fos magyar forgalmazók persze nem mutatják be moziban.

www.f1hirek.hu/f1/20110616-f1-nem-jatsszak-a-magyar-mozikban-a-sennafilmet.html
süti beállítások módosítása