Paul (2011)

A sok mélyértelmű(-nek tűnő) dráma meg mindenféle ipari hulladék szarság között néha muszáj leereszteni valami közepesen idióta vígjátékkal. A Paul azonban több mint közepesen idióta vígjáték, vagány, űrlényes baromkodás sok filmes utalással, néhány fingós poénnal az amerikai közönség kedvéért, némi angol humor és két híres angol komikus: Simon Pegg és Nick Frost.
Bár egy eredeti angol faszságnál hígabb cucc, azért a Paul még mindig sokkal kellemesebben szórakoztató cucc mint az átlag amerikai vígjáték-borzalmak. Néhány fingós poén azért így is becsúszott cserébe van Sigourney Weaver, Jason Bateman, Seth Rogen Paul hangjaként meg egy elbaszott idióta roadmovie ufókkal meg minden.
A sztori az a fajta, amit ha elmondanék akkor egyrészt lelőnék egy csomó poént és leírva nem is lenne annyira izgi mint amennyire pont leszarod miközben nézed és kacarászol a faszságokon, úgyhogy ettől tekintsünk el.
Tegyük félre a sírós nyomasztós drámákat, a mű-művészfilmes nyavalygást és máris lehet röhögni Paulon aki kétségkívül a legvagányabb űrlény aki csak a Földre pottyant idáig. Simán ERŐSEN AJÁNLOTT, persze megfelelő hangulatban.

dr. KJ: 7.8/10

2011-06-21 09:18




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr612998111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása