Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Middle Men (Szex a neten; 2009)



Jack Harris (az igazi neve Christopher Mallick) létező személy (bár nyilván a többi nevet is megváltoztatták és a sztorit is kilúgozták), az ő viszontagságos életét követhetjük egy darabon a Middle Menben. Hogy miért érdekes ő? Csak mert részt vett az első és sokáig legnagyobb fizetős online pornóbiznisz felépítésében.
Ugyanis két drogos köcsög, Wayne Beering és Buck Dolby Los Angelesben 1997-ben kitalálja és elindítja a világ első fizetős pornószájtját. Mivel nem nagyon bírnak el a dolog üzleti és koordinációs részével Harris beugrik problémamegoldónak. Az egyébként tisztes családapa Harris innentől kezdve pikkpakk felépíti a 24/7payment.com birodalmat, "megküzd" az orosz maffiával, az FBI-jal, szenátorokkal, pornós luvnyákkal, a két köcsög tulajjal na és persze a saját lelkiismeretével és családjával is.
Szórakozató és tanulságos vicces-krimi ez a film, tökéletes kikapcsolódás. Remek színészek, fasza hangulat, király zenék, ilyesmi, bár néhány dolog el van baszva, pl. 1997-ben Windows XP fut a gépen, höhö. Persze lesz itt mocsok bőven, meg krimis-nyomozós cucc is, de nem ez a lényeg:
A lényeg, hogy ez a sztori csak egy újabb bizonyíték arra, hogy az élet legnagyobb mókamester. ERŐSEN AJÁNLOTT!

dr. KJ: 8/10

2011-05-27 08:06




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr552935416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2011.06.20. 21:06:19

Kösz, hogy ajánlottad, érdemes volt megnéznem nagyon bejött. Kár, hogy senki nem hall felőle.

rajen 2011.07.23. 18:29:14

Kösz az ajánlót, nagyon jó volt a film!
süti beállítások módosítása