C.R.A.Z.Y. (2005)



A 60-as 70-es évek Quebecébe repít vissza ez a dráma/vígjáték kombó. Hippik és drogok, zene és buzulás illetve biszexualitás, csajok és pasik: egy szimpla családtörténethez képest kétségkívül érdekes dolgok vannak benne.
Zac -a főszereplő- negyedik az öt fiútestvér közül. A különféle karakterű srácok közül ő a legérzékenyebb ráadásul nemi identitása is kérdéses. Az általában jófej apa és a nem túl karakteres, pirítóst vasaló anya megdöbbenve nézik mi történik Zackel. Egy átlagos tinédzser útkeresése sem könnyű, Zacknek viszont még sokkal nehezebb az külsőre elfogadónak tűnő, "liberális" francia-kanadai környezetben boldogulnia. Asztma, pankoskodás, önpusztítás, balesetek, homo- és heteroszexuális kalandok, idióta frizurák és ruhák, aggresszív vagy éppen beleszarós testvérek szeretlek-gyűlöllek viszonyban, lesz itt minden.
Jó zenékkel és jó színészekkel, tapintható atmoszférával és egy kevés nyállal operál a film. Kellemes és érdekes családtörténet a C.R.A.Z.Y., simán AJÁNLOTT a megfelelő hangulatban.

dr. KJ: 7.7/10
 

2011-02-13 15:47




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr612658219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása