Dieta mediterránea (Mediterrán finomságok; 2009)

Kellemes, vicces-romantikus de nem túl nyálas vasárnap esti cucc ez, sok kajával, ordítozással és fura emberi sorsokkal.
A főszereplő Sofia már tinédzser korában rájön, hogy kb. egyetlen dolog érdekli amihez ráadásul tehetsége is van: a főzés. Persze egy férfiak uralta szakmában ez nem lesz könnyű vállalkozás ráadásul Sofia nem "egy séf" a sok közül hanem a világ legjobbja akar lenni egyből. A nő tehetsége és akaratereje nyilván erősen vonza a férfiakat, méghozzá nem is akármilyen felállásban, mondhatjuk úgy, hogy a többnejűség helyett itt a többférjűség esete áll fenn...
Szórakoztató, vicces-romantikus echte spanyol baromság a Mediterrán finomságok. Senki ne várjon Almodóvári mélységű drámákat, itt jóval könnyedebb a hangulat, mégha érdekes emberi érzelmek, sorsok azért bőven kikeverednek a sok kaja mögül is. Európai film, tehát faszok és csöcsök simán bevillannak, némi retró fíling is érezhető (naná, hiszen családtörténet) de ezek ne zavarjanak, összességében simán nézhető kellemes cucc, AJÁNLOTT! Rendezője, Joaquín Oristrell egyébként a hasonló hangulatú Tudat alattal már szerepelt a blogon.
Ja és garantáltan éhes leszel, akár attól a görög izétől, szóval vagy kaja előtt nézd meg, vagy utánna, de semmiképp se üres hűtővel és korgó gyomorral.

dr. KJ: 7.5/10

2010-12-19 18:52




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr382526346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása