My One and Only (2009)



Renée Zellweger
el a főszerepben újabb roadmovie a házban. Hihetetlen népszerű műfaj az utazós cucc, a szörnyes-romantikustól és világvégéstől a eszement családi zúzáson át a zavarodott nemi identitáskeresésig vagy halottak szerelmes sztoriáig mindenféle volt már. Ez most leginkább eszement családi zúzás kategória, ugyanis a főszereplő anya és két -nem egy apától származó- gyereke kalandjai lesznek a középpontban.
A híres zeneszerző felesége hazatérve férjét egy másik nő nemi szervében találja, aminek nem túlzottan örül, sőt, fogja magát, félretett pénzét plusz a két gyerekét és elindul új férjet vadászni magának. Nem lesz könnyű menet, viszont annál viccesebb és abszurdabb. Klasszikus fejlődéstörténet ez a javából, a Renée karakterének negatívból pozitívba sikerül változnia, a két kölök is kikupálódik és felnő az utazás végére stb.
Lesz bőven baromkodás, poénok és idiotizmus, némi romantika és szociológiai mókák, nem lesz viszont heppiend. A színészek okésak, a hangulat és zenék is faszák.
Szabadalmaztatott dr. KJ-féle Ajánló® rendszeremben tehát egy AJÁNLOTT plecsnit kap, mert kellemes és szórakoztató faszság ez, de semmi komoly.

dr. KJ: 7.6/10

2010-11-19 18:01




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr512459801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vezérnyúl 2010.11.20. 16:21:57

Renée egyszerűen imádnivaló!! Semmi komoly, ahogy Kukorica is mondja kifejezetten kellemes és szórakoztató, rosszabb napokra...
süti beállítások módosítása