Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Inconscientes (Tudat alatt; 2004)

Néha találomra levadászok valami feliratot mondjuk az opensubtitles-ről egy ismeretlen filmhez (persze utánnanézek azért erre-arra), aztán play és kiderül, hogy tényleg fasza-e. Jó néhány jóságot fedeztem így már fel, de ilyen királyságot tényleg nagyon ritkán látok mint amilyen ez a spanyol remek.
Joaquín Oristrell rendezte furcsa, 1910-es években játszódó vígjáték/ krimi-thriller/ erotikus izé a Tudat alatt. A főszereplők pszichológusok/pszichiáterek és az ő feleségeik ami már önmagában meglepő, de hogy milyen film? Olyan kavarós cucc ez, hogy egyszerre nevetsz, döbbensz meg és gondolkozol el a jeleneteken, amiket csodálatos hangulattal, gyönyörű képekkel, passzentos zenével és remek színészekkel töltött fel a rendező.
A sztori csavaros és magával ragadó, kb. a családtörténettől a merényletkísérletig, Freudtól Alzheimerig, a spanyol királytól a helyi boltos bosszúálló feleségéig, a drogoktól a korai pornóig, a perverz szextől a szerelemig mindenféle dolgok előfordulnak benne és állnak össze egy vicces és elgondolkozató filmélménnyé a 1900-as évek Barcelónájáról és a kor embereiről. A szereplők mind elképesztően jók, külön kiemelve a főszereplő Leonor Watling-ot, aki nem csak gyönyörű y szexi, hanem remek színész és még jól is énekel (bár a filmben nem teszi) A másik főszereplő is kiroá: Luis Tosar sokszor megnevettetett elképesztő Habsburg-szakállával és baromkodásával.
Na szóval ez itten egy MINDENKÉPPEN NÉZZED MEGFELE kategóriájú film, úgyhogy tudod mit kell tenned!

dr. KJ: 9.5/10

2010-02-28 09:15




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr221795002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.02.28. 12:11:38

Ez jó módszer, a gombhoz a kabátot..:))))

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.02.28. 12:12:48

Ja most olvastam csak végig: Luis Tosar az egyik kedvenc spanyol színészem. Szvsz jobb, mint Bardem. Megkeresem én is ezt a filmet.
süti beállítások módosítása