Love and Death (Szerelem és Halál;1975)

Nem tudom, így cím alapján kinek ismerős, de roppant szigorú underground blogger létemre bizony egy Woody Allen filmről van szó. A posztot pont az indokolja, hogy az ismert (és egyre kevésbé jó) rendezőnek ez a filmje valamiért tök ismeretlen maradt, pedig a másik kevésb ismert Zelig mellett talán az egyik legjobb/vicces fllmje.

A sztori szerint Napóleon az orosz fronton garázdálkodik, és egy elbaszott fiatalember (igen, a Mester az természetesen) katonáskodásra adja a fejét, és mindenféle dolgok esnek meg vele, a Nagy Büdös Orosz Ántivilágban.

Alapvetően a csávó elmúlt 10-15 évi munkája nem igazán hozott lázba, de ez még kurva jó volt, igazi gyerekkori kedvenc, látom is magam előtt Bobacsek kollégát, amint bájosan takargatja arcát a kezével, de ehhez látni kell a filmet, meg ismerni Bobacsek kollégát, hogy vicces legyen, de ez még pótolható, egy részéhez elég, ha megnézed a lenti videót. 

2009-08-27 18:47




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr881342495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobacsek 2009.08.28. 09:59:46

Jaja, nekem is behullámzott egy vidám emlékkép, amint a kis Kaka szexin csücsörít szépívű szájával, miközben távolról próbálom meghódítani. Nyammnyamm, nehéz idők voltak... De a film tényleg fasza, teljesen abszurd és meglepő néhol. Ja és Prokofjev zenéje nagyon jó alatta.
süti beállítások módosítása