The Ten (2007)

A tízparancsolatról vígjátékot forgatni? Na ilyen is csak ámérikái agyban születhet meg. De hogyha még el is tekintünk a témaválasztás idiótaságától, ez vígjátéknak is szar.

A film tíz (naná, gondoltad volna?) lazán kapcsolódó rövid sztoriból áll össze, amelyeket
Paul Rudd viccesnek szánt bénázásai kötnek össze. Van itt minden szarság, hasbeszélő babával szexelő Winona Ryder, párkapcsolati gondokkal küzdő Famke Janssen, sőt még Adam Brody is bénázik valamelyikben, vagy Jessica Alba, aki ki a fasz is igazából? Egy-két jobb jelenet azért akad, pl. Arnold Schwarzenegger- megszemélyesítős, amiben apafigurát akar a gyermekei elé állítani az okos anyuka. Vagy az apuka, aki templom helyett a barátaival meztelenül hallgatja Roberta Flack-ot. Bár ezek mér így leírva se viccesek, még mindig jobbak, mint a filmet záró borzasztó éneklős gejlparádé, miszerint "It's all about love".

Szóval akár lehetett volna jó is akár, de kár a híresszínészparádé, mert a sztorik nem elég abszurdak ahhoz, hogy viccesek legyenek. Maximum ámérikái vígjáték-rajongóknak ajánlott, mert azért egy Zoolandernél még így is viccesebb (najó, Zabicsek, csak gonoszkodtam.)

dr. KJ: 4.5/10 és trélert sem kap. Kár érte.

2008-09-25 17:50




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr46681487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Zabicsek · http://mozibabe.blog.hu/ 2008.09.25. 18:37:41

Zoolander-nél nincs viccesebb, értsd már meg fiam.
Ha fosnám magamból a postokat, még meg is kérdezném, mit keres ez itten??????
De így nem szabad.....

dr. K. J. phd. · http://mozibabe.blog.hu/ 2008.09.25. 20:41:45

hát ez legalább ismeretlen szar, nem úgy mint a Zoolander :D

Dr. Zabicsek · http://mozibabe.blog.hu/ 2010.01.29. 13:40:49

Na de legalább fenn vagyunk a jessicaalba.lap.hu -n. Csuhajja, ezt meg kell ünnepelni
süti beállítások módosítása