Gondry videoklippjei vol. 4 (1998, 1999)

Félbehagytam Gondry úr videoklipp-sorozatát, de most pótoljuk. Két klasszik klipp jön, az első a Stardust projekt, ami a Daft Punk egyik feléből Thomas Bangalterből, a dallamos elektronista Alan Braxeből és az énekes Benjamin Diamondból állt össze. A Music sounds better with you popzenei telitalálat volt, még az is ismeri, aki azt mondja, hogy nem ismeri. Viszont a klipp már ismeretlenebb, pedig zseniális. Gondry nagyon elkapta a gyerekek világát. Pl. mikor a villlából repülő lesz és úgy kanalazza a borsót a szájába, isteni. Vagy hogy alig tud aludni, mert úgy várja a másnap reggelt. Szóval a régi, nyáriszünet fílinget remekül áthozza a klipp.


A másik szám igazi Gondry-féle vizuális világ, Kémikus Testvérek, Let Forever Be. A díszletek és videotrükkök őrületbe kergető orgiája, kábítószeres rémálomfutás. Instant classic.

2008-07-09 11:45




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr14560227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása