Aphex Twin videoklippjei vol. 3 (2000, 2001)

Aphex úr és Cunningham úr együttműködését bemutató kis sorozatunk végén jöjjön még két furmányság. Az első a Monkey Drummer 2001-ből, ami a felhúzhatós-dobolós kis gépmajmocskákra reflektál. Az igazi hárdkórelektro dobolászást a Mt Saint Michel + Saint Michaels Mount c. Aphex nótára csinálta, a dobos emberi alkatrészeit Sigtryggur Baldursson úrból nyiszálták ki, akit az izlandi The Sugarcubes alapítójaként ismerhetsz. Külön felhívom a figyelmet a (robot)pénisszel történő pergőzésre, hehe.

A másik Cunningham 15 perces videoinstallációja, a 2000-es Flex részlete, ami a Director's Label DVD-jén volt. A Flex egy nő és egy férfi ölelkezős-verekedős látomása amely végül análszexben végződik (nyugi, nem tartalmazza a részlet). A zene persze itt is Aphex.

2008-05-29 11:00




A bejegyzés trackback címe:

https://mozibabe.blog.hu/api/trackback/id/tr66493147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása